Ismerj meg

Vass Károly

A fények, a színek, a hangulatok fotózása 2010-ben ragadott magával. A tájfotózás örök szerelmem marad, az ott megszerzett látásmódot viszem tovább egyedi, természetközeli portréimban is. A legszebb fény számomra a természetes fény, minden fotózás alkalmával, ha az időjárás engedi, a beltéri képek mellett igyekszem kültéri képeket is készíteni, kihasználva a természetes fény egyedi varázsát. A körülöttünk lévő természet, parkok, sétányok minden évszakban gyönyörűek, így szerencsére a fotózás sem korlátozódik a tavaszi és a nyári hónapokra.

Egy esküvő rengeteg egyedi és megismételhetetlen pillanatot tartogat. Igyekszem minden pár számára felejthetetlen élménnyé tenni a kreatív fotózást és olyan egyedi fényképeket átadni, amelyek hűen tükrözik az ő személyiségüket!

A családfotózások mindig nagyon jó hangulatban telnek, a közös játék során olyan elkapott pillanatokat lehet megörökíteni, amelyekre évek múltán is jó visszatekinteni. Sokan mondják: „látszik, hogy szívből fotózol.”

A fényképezés számomra élmény. Ezt az élményt szeretném átadni Neked is. Nézz szét albumaimban vagy a naponta frissülő közösségi oldalamon, és csatlakozz az egyre szélesedő Vass Károly Fotó közösségéhez.

Ha tetszenek a képeim, itt tudod velem felvenni a kapcsolatot.